Media

Intervju

Eva-Lena Bjarneborg driver OrdKanalen AB, där hon hjälper företag med att skriva manualer, instruktioner, utbildningar och andra tekniska eller allmänna texter.

Under 2018 inledde hon även intervjuserien "En av oss", där jag blev intervjuad om min resa och mitt uppvaknande i den andliga världen, på hennes webbplats Insikt.

Läs intervjun här.

Jag rekommenderar även Eva-Lenas roman "Nästan en familj", en karaktärsdriven och spännande historia med psykologiskt djup och övernaturliga inslag.

Maja - Healingkatten

Jannie Vidéen i Sjöbo är en god vän till mig. Jag och många andra hade fantastiska möten med hennes katt Maja. Nästan varje gång jag kom till Jannie var det som att katten Maja påkallade min uppmärksamhet och ville arbeta med mig på ett andligt plan. Jannie beslöt sig för att skriva en lättläst bok som är både underhållande och lärorik och den handlar om katten Maja och hennes matte Jannie. En del av mina och andras upplevelser med katten finns beskrivna i boken "Maja - Healingkatten". Köp boken på Solentro.se

Jannie Vidéen är uppväxt och boende i Sjöbo Kommun, Skåne. Hon har tidigare jobbat i livsmedelsbranschen och på senare år inom hemtjänsten. För många år sedan började Jannie skriva ner saker som hon tyckte var värdefulla och kanske redan då fanns en idé att skriva en bok. Efter katten Majas intågande började hennes liv förändras, hennes sätt att tänka blev annorlunda och hennes sätt att leva förändrades. Hon slungades in i den andliga världen och det är tack vare Maja som hon hamnade där, vilket hon är djupt tacksam över.

Jannie arrangerar idag resor till olika platser över hela världen med spirituella inslag. ”Maja, healingkatten” är hennes första bok. Vill du veta mer om Jannie kan du besöka hennes hemsida www.videen.se